Avond ballonvaart

Een zonsondergang is natuurlijk prachtig op het strand. Maar heb je die wel eens gezien vanuit de lucht? De horizon staat een stuk lager waardoor de hemel extra indrukwekkend is. Ah… dat kippenvel komt dus niet door de frisse lucht.

Je ontmoet je team 3 uur voor zonsondergang op de opstijglocatie. We leggen jullie de werking van een luchtballon uit en beantwoorden al je vragen. Daarna tuigen we de ballon sámen op – want in de ballonvaart vormt iedereen een team. Voor je het weet scheren jullie rakelings over de boomtoppen het wijde luchtruim tegemoet. Tijdens de prachtige vaart vertelt onze even gezellige als kundige piloot leuke weetjes over de omgeving en het varen zelf. En na 1,5 uur genieten, landen jullie weer veilig ergens in Nederland. Waar? Dat weet je nooit exact. Spannend toch? Gelukkig volgens onze Jeeps jullie op de voet en wachten jullie op. Eenmaal geland wacht jullie een traditionele champagnedoop – inclusief een certificaat!

De avondvaarten vinden plaats vanaf verschillende vaste opstijglocaties in Nederland. Zat keus dus.

Vouchers Avondvaart inclusief:

➡ Enthousiaste begeleiding
➡ Ballonvaart van min 1 uur
➡ Inclusief vervoer terug
➡ Champagnedoop in het veld
➡ Luchtdoopcertificaat
➡ WA-verzekering
➡ GEEN verborgen kosten
➡ Incl. boekingskosten
➡ Incl. annuleringsregeling
➡ Incl. vergunningen
➡ Geldigheidsduur van 5 jaar
➡ Vrij op naam en overdraagbaar

Wij verwelkomen je graag aan boord van ons volgende avontuur!

Boek nu!

Heb je vragen? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 20:00 uur.

Back to top