Ochtend ballonvaart

Voor dit avontuur hoef je geen ochtendmens te zijn. Dit is namelijk een echte bucketlister! Een ervaring die je nooit meer vergeet.

Je ontmoet je team bij zonsopkomst op de opstijglocatie – dat is meestal Arnhem en omgeving. Deze omgeving is namelijk ontzettend afwisselend en staat bekend om haar rust en stilte – en het vele wild in de bossen en op de heides. Je kunt er champagne op innemen dat je herten en wilde zwijnen te zien krijgt! Maar voordat jullie helpen met de ballon op te zetten, krijgen jullie eerst een uitgebreide briefing.  Zo weten jullie precies wat je kunt verwachten en zijn jullie helemaal op je gemak.  Na een korte en heldere uitleg over de technische aspecten kan de opbouw beginnen. Dit doen we samen, omdat het een mooi moment is om al bouwend meer te leren over deze geweldige activiteit. Bovendien is het ook meteen een echt teambuilding-moment. Straks genieten jullie samen van het resultaat! Well done!

Tijdens de vaart van 1 tot 1,5 uur vertelt onze ervaren piloot over de omgeving en volgt er na afloop een traditionele champagnedoop. Na de landing brengen onze jeeps jullie weer veilig terug. En na deze onvergetelijke ervaring krijgen jullie nog een persoonlijke herinnering mee, namelijk een officieel luchtdoop-certificaat!

Vouchers Ochtendvaart inclusief:

➡ Enthousiaste begeleiding
➡ Ballonvaart van min 1 uur
➡ Inclusief vervoer terug
➡ Champagnedoop in het veld
➡ Luchtdoopcertificaat
➡ WA-verzekering
➡ GEEN verborgen kosten
➡ Incl. boekingskosten
➡ Incl. annuleringsregeling
➡ Incl. vergunningen
➡ Geldigheidsduur van 5 jaar
➡ Vrij op naam en overdraagbaar

Wij verwelkomen je graag aan boord van ons volgende avontuur!

BOEK NU!

Heb je vragen? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 20:00 uur.

Back to top