Bedrijfsuitje

Tijdens het programma doen we veel samen. Je bent altijd een team. Daarom is een ballonvaart niet alleen een adembenemende maar ook een sociale en betrokken belevenis waarbij team- of beter gezegd organisatiebuilding voorop staat. Een win win situatie voor het hele bedrijf dus.

Doorbreek de dagelijkse routine van het werk en leer elkaar eens op een andere manier, op een ander niveau (letterlijk!) kennen.

De teambuilding begint al bij het opbouwen van de ballon. Daarbij geldt; vele handen maken licht werk. Dus voor jullie het weten zweven jullie al boven het prachtige Nederlandse landschap. De ontspannen sfeer en het adembenemende uitzicht brengt jullie conversatie automatisch naar een ander niveau. Heerlijk ontspannen. En mocht je de vaart willen uitbreiden met lekkere hapjes, luxe broodjes, een gezellige barbecue of heerlijk diner, dan bieden wij diverse mogelijkheden om je bedrijfsuitje nog completer te maken. De catering-opties zijn afhankelijk van de opstijglocatie. Naast flexibele catering is er nog veel meer mogelijk. Wil je bijvoorbeeld een presentatie geven op ‘hoog niveau’? Of een vergadering? Bij 4CB is the sky the limit… Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie banner of vlag aan de ballonmand? Dat noemen wij een bedrijfsuitje op hoog niveau.

Het hele programma duurt ± 4 uur lang en wordt begeleid door een superleuke crew en zeer ervaren piloot.

Na jullie landing krijgen jullie eerst nog een heuse champagnedoop, waarna iedereen een luchtdoop-certificaat krijgt – desgewenst met je eigen bedrijfslogo. Hierna worden jullie veilig terug gereden naar de opstijglocatie in onze Jeeps en luxe personenbusjes.
Een dag om nooit meer te vergeten!

Opstijgen doen jullie vanaf één van de vele opstijglocaties in Nederland. Er is er altijd wel één in jouw regio. En wist je dat we soms zelfs vanaf een locatie naar joúw keuze kunnen opstijgen? Bel ons even voor de mogelijkheden.

Vouchers Bedrijfsuitje inclusief:

➡ Prive ballon voor gezelschap
➡ Enthousiaste begeleiding
➡ Ballonvaart van min 1 uur
➡ Inclusief vervoer terug
➡ Champagnedoop in het veld
➡ Luchtdoopcertificaat
➡ WA-verzekering
➡ GEEN verborgen kosten
➡ Incl. boekingskosten
➡ Incl. annuleringsregeling
➡ Incl. vergunningen
➡ Geldigheidsduur van 5 jaar
➡ Vrij op naam en overdraagbaar

Wij verwelkomen je graag aan boord van ons volgende avontuur!

BOEK NU!

Heb je vragen? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 20:00 uur.

Back to top