Privé ballonvaart Arnhem en Nijmegen

1 januari 2017

Voor een prive-ballonvaart in Gelderland moet je zijn bij 4CB. Wij hebben voor elk gezelschap wel een passende ballon mand. Het opstijgen vanaf je eigen grasveld is natuurlijk mogelijk. Het opstijgveld moet minimaal 100 x 100 meter zijn, vrij van obstakels en koeienmest. Het is natuurlijk verstandig om de omgeving (je directe buren) op de hoogte te brengen van de ballon opstijging. Bij het opstijgen van een heteluchtballon maken de branders lawaai en kunnen dieren schrikken of zelfs bang worden.

Een andere mogelijkheid die wij veel toepassen bij onze privévaarten is het opstijgen van de luchtballon buiten de woonplaats. Het is dan de bedoeling om over de gewenste locatie heen te varen. Dit vergt last minute planning en alleen de goede ballonpiloten kunnen dit, maar is wel het spannendste voor de klant. Je kan de eerste 15 min genieten en oriënteren voordat we over bijvoorbeeld Nijmegen of Arnhem varen.

Neem contact op met ons voor de mogelijkheden van onze privévaarten. Wij zijn de specialist in Gelderland en Noord-Brabant voor het uitvoeren van ballonvaarten op maat. Persoonlijk maar ook erg Professioneel. Bijna al onze vaarten worden uitgevoerd door de eigenaren zelf en niet door een freelance piloot en dan merk je!

Back to top