Ballonvaart boeken


Een ballonvaart boeken? Waar doe je dat dan? In veel gevallen horen nieuwe klanten van familie of vrienden dat ze bij ons moeten boeken. Maar als je geen idee hebt waar je wilt boeken hoe maak je dan de keuze? Op de ballonvaartmarkt zijn veel verschillende aanbieders. Ook de prijzen verschillen nogal. Graag geven wij een aantal tips om tot de juiste beslissing te komen.

TIP1: ga niet voor de laagste prijs. Een ballonvaart is geen artikel uit een webshop. Lage prijzen betekent vaak ook lage service en korte vaarten. Let hierbij ook op de totale prijs. Veel bedrijven rekenen bovenop de ticketprijs nog boekingskosten, annuleringskosten, kosten voor een opstijgvergunning etc. Informeer hier naar om niet voor verrassingen te komen staan. Wij hanteren bijvoorbeeld altijd all in prijzen.

TIP2: speur het internet af op reviews, want wat is nu beter dan de ervaring te lezen van een ervaringsdeskundige :-).

TIP3: zoek persoonlijk contact met het bedrijf. Als je de juiste antwoorden krijgt op jouw vragen dan weet je dat het bedrijf ook aandacht heeft voor haar klanten. Deze persoonlijke aanpak zie je namelijk ook terug tijdens de ballonvaarten.

TIP4: check de geldigheidsduur van de tickets. Vaak zijn tickets maar 1 jaar geldig. Nu lijkt een jaar lang, maar als jij de pech hebt dat een aantal vaarten niet doorgaan i.v.m. slecht weer en je daarnaast zelf een drukke agenda hebt, is een jaar snel voorbij. Ook kan er altijd iets onvoorziens tussen komen en het zou dan zonde zijn als je de tickets niet meer kunt gebruiken. Makkelijker is dan om de ballonvaart door te schuiven naar een beter moment, desnoods een seizoen later. Bij ons is dit geen probleem!

TIP5: sla TIP 1, 2, 3 en 4 over en boek bij ons. Wij staan garant voor een persoonlijke aanpak en professionele uitvoering. Of het nu zakelijk of privé is. Wij maken van jouw ballonvlucht een onvergetelijke ervaring. Toch meer bevestiging nodig? Kijk in ons gastenboek en laat je overtuigen door onze enthousiaste passagiers. Zij gingen je voor!

Back to top