Programma ballonvlucht


Hoe ziet een ballonvlucht programma eruit? Door heel Nederland beschikken wij over verschillende vaste opstijglocaties. Maar je kunt bij ons ook kiezen voor een priveballonvaart welke dan verstrekt van jouw eigen terrein. Voor de ballonvaart verzamelen met alle passagiers op de tijd en locatie die we hebben afgesproken. Daar leggen we jullie de werking van een luchtballon helder uit en beantwoorden al je vragen.

Samen bouwen we vervolgens de ballon op – want in de ballonvaart is iedere passagier deel van het team. Voor je het weet gaan de branders open en scheren jullie rakelings over de boomtoppen het wijde luchtruim tegemoet. Nu is het alleen nog maar puur genieten geblazen.

Tijdens de vaart vertelt onze even gezellige als kundige piloot leuke weetjes over de omgeving en het varen zelf. En na minimaal 1 uur varen, landen jullie weer veilig ergens in Nederland. Waar? Dat weet je nooit exact. Spannend toch? Gelukkig volgen onze Jeeps jullie op de voet en wachten jullie op.

Eenmaal geland wacht jullie een traditionele champagnedoop – inclusief een certificaat! En nadat jullie zijn bijgekomen van dit geweldige avontuur, verzorgen wij ook de comfortabele reis terug naar de opstijglocatie.

Het hele programma duurt ongeveer 4 uur.

Back to top