Amersfoort Zuid

Privéballonvaart en ballonvluchten vanuit Amersfoort Zuid. In het midden van ons land in de provincie Utrecht ligt de historische en groene stad Amersfoort. Amersfoort heeft een rijke geschiedenis achter de rug en dit is nog steeds zichtbaar in de stad. De middeleeuwse straten, grachten en muurhuizen zetten Amersfoort op de kaart als een culturele stad met veel bezienswaardigheden. Naast rust en cultuur valt er nog veel meer te beleven, wat dacht je van Dierenpark Amersfoort, het Nationaal Militair museum of de Lange Jan (Onze Lieve vrouwen toren) en voor kunstliefhebbers het Mondriaanhuis en Kunsthal Kade bij de prachtige Eemhaven.

In en om Amersfoort is veel natuur. Amersfoort ligt dan ook op een bijzondere plek waar drie verschillende landschappen samen komen: de Utrechtse Heuvelrug, de Gelderse Vallei en het Eemland. Deze verscheidenheid aan landschappen zoals bos, akkers, heidevelden, rivieren en in de uiterste noordwestpunt van de gemeente het open landschap van de polder met mooie vergezichten maakt Amersfoort een prachtige omgeving voor het maken van een ballonvaart.

Uiteraard is ballonvaren weersafhankelijk en speelt de windrichting die dag een belangrijke rol in wat je van de omgeving te zien krijgt.

Liever opstijgen vanuit Baarn, Nijkerk, Soest, Bunschoten, Hoevelaken, Leusden of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren.


Op dit moment zijn er geen geplande vluchten beschikbaar voor deze locatie.


Boek hier uw open ticket

Back to top