Arnhem Schuytgraaf

Arnhem is een stad, gemeente en oude Hanzestad in Nederland! Arnhem ligt middenin een spectaculaire groene omgeving, met aan de ene kant de Veluwe en aan de andere kant het uiterwaardgebied. In de stad zelf vind je imposante bomen, sfeervolle parkjes en prachtige landgoederen. Maar ook veel bijzondere tuinen en de mooie groene singels rond het centrum van de stad ontbreken niet. Geniet van een geweldig uitzicht over het Nationaal Park Veluwezoom, ruim 5100 hectare bos, heide, zandverstuivingen en statige landgoederen ten oosten van Arnhem. Tijdens een ochtendvaart, is de kans ook groot om de dieren die er leven, zoals schotse hooglanders, wilde zwijnen en edelherten vanuit de ballon te zien. Arnhem heeft daarnaast ook een rijke historie! Dit vind je overal in de stad terug zowel in monumentale gebouwen als de architectuur. De combinatie van veel groen, prachtige landschappen en rijke historie in de stad maakt Arnhem wat ons betreft één van de mooiste plaatsen in Nederland om op te stijgen voor een ballonvaart.

Bezienswaardigheden Arnhem: Museum voor Moderne Kunst Arnhem, Nederlands Openluchtmuseum, Park Sonsbeek, dierentuin Burgers Zoo , Nationaal Park De Hoge Veluwe en voor buitenlandse bezoekers de wereldberoemde John Frostbrug met het informatiecentrum Slag om Arnhem. De stad huisvest ook Nationaal Sportcentrum Papendal. Deze topsportcentrum is de grootste van Nederland.  Naast de topsporters die trainen op de velden, banen en indoorfaciliteiten, wordt het terrein ook bezocht door recreanten en amateursporters. Papendal is tevens de vaste thuisbasis van het NOC*NSF. Uiteraard is ballonvaren weersafhankelijk en speelt de windrichting die dag een belangrijke rol in wat je van de omgeving te zien krijgt.

Liever opstijgen vanuit Ede, Oosterbeek, Elst, Velp, Huissen, Dieren of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren.


Op dit moment zijn er geen geplande vluchten beschikbaar voor deze locatie.


Boek hier uw open ticket

Back to top