Capelle aan de IJssel

Opstijgen vanuit het Groene Hart? Ballonvaart Capelle aan de IJssel. Nadat we zijn opgestegen zien we gelijk achter ons de indrukwekkende skyline van Rotterdam met onder ons de Hollandsche IJssel en voor ons het prachtige groene hart van Zuid Holland met haar indrukwekkende kassen. De combinatie van de westelijke steden die bij helder weer ook echt zichtbaar zijn en het groene hart van het oosten maken een ballonvaart vanuit Capelle aan de IJssel een ware belevenis. Ook het zien van de Noordzee bij goed weer is adembenemend. Het Groene Hart van Holland is één van de twintig Nationale Landschappen. Elk Nationaal Landschap heeft een unieke combinatie van cultuurhistorische en natuurlijke elementen. Binnen het Groene Hart van Holland bestaat dit uit uitgestrekte weiden, veengebieden, grote plassen, meren en rivieren, maar ook historische dorpen en steden, forten en boerderijen. Voor iedereen die van rust, ruimte en stedelijke gebieden houdt en een zonsondergang met prachtige schitteringen vanuit de Noordzee wel zien zitten, is Capelle aan den IJssel een geweldige opstaplocatie waarbij je ogen te kort zal komen.

Uiteraard is ballonvaren weersafhankelijk en speelt de windrichting die dag een belangrijke rol in wat je van de omgeving te zien krijgt.

Liever opstijgen vanuit Ouderkerk aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel of een andere plaats in deze omgeving? Geen probleem! Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen aan de hand van jouw wensen een prachtig avontuur op maat organiseren.


Op dit moment zijn er geen geplande vluchten beschikbaar voor deze locatie.


Boek hier uw open ticket

Back to top