Professioneel én persoonlijk

Een ballonvaart boek je overal. Maar zoek je een onvergetelijke ervaring waarbij je volop betrokken bent bij de actie en het voelt alsof je met vrienden vaart? Lees dan snel verder…

Wij zijn namelijk even informeel als professioneel. Want ondanks we niet heel klein meer zijn, zijn we nog steeds de meest persoonlijke. En dat wordt gewaardeerd – kijk maar eens in ons gastenboek. Onze drijfveren? Pure passie voor ballonvaren en blije gezichten. Beiden zijn voor ons even verslavend. Het geeft ons energie en ontzettend veel voldoening. Daar doen wij het voor. Dat is wie wij zijn. En blije gezichten krijg je natuurlijk ook door een geweldige klantenservice. Daarom zijn we uiterst flexibel qua planning. Gooit het weer roet in het eten? Dan bieden we je zo snel mogelijk een alternatieve datum of programma. Die flexibiliteit zie je ook terug in onze filosofie. We staan voor alle ideeën open en hebben een can-do mentaliteit. Daarbij hebben wij ook het meest diverse aanbod: wil je bijvoorbeeld een superexclusieve vlucht boven Amsterdam? Wij zijn de enige die dit met echte regelmaat doen. En ben je een echte waaghals? Dan kun je van drie kilometer met een parachute uitstappen. Heb je zelf een opstijglocatie in gedachte? Geen probleem. We stijgen zelfs op vanuit je achtertuin – als die groot genoeg is ;).

Bij al dit avontuur staat veiligheid natuurlijk voorop. Want als gerenommeerd ballonvaartbedrijf werkt 4CB alleen met het beste materiaal, materieel en personeel. Wij zijn lid van CBN (Commerciële Ballonvaarders in Nederland) en staan daarmee garant voor een geweldig en vooral veilig avontuur. O, en omdat we jou liever in de lucht zien dan in de file, heeft 4CB Ballonvaarten de meeste opstaplocaties van Nederland. Er is er dus altijd wel een in de buurt. Superhandig!

Kijk hier voor handige tips voor het boeken!

Back to top