Arrangementen


Ballonvaart arrangementen. In het menu arrangementen geven wij een aantal bijzondere ballonvaarten weer die je bij ons kunt boeken. Als ballonbedrijf weten wij ons te onderscheiden op het gebied van persoonlijke en professionele aanpak. Onze aanpak straalt af van onze vloot. Onze vloot is de best onderhouden luchtballonvloot van Nederland. Aan elk detail is gedacht. Maar het is vooral ons personeel dat het onderscheid weet te maken. Voor ons is ballonvaren geen werk maar een passie. Wij varen gemiddeld langer dan onze collega’s. Maar leggen vooral de lat hoog met betrekking tot de weerscondities. Wij varen niet met zichtwaarden beneden de 8000meter of met (mot)regen.

Deze aanpak garandeert dat je als passagier bij 4CB Ballonvaarten ook waar voor je geld krijgt. Uiteraard zijn onze prijzen all-in en inclusief comfortabele terugreis. Bij ons geen half werk!

Naast onze arrangementen bieden wij ook priveballonvaarten op maat. Wil je bijvoorbeeld een bedrijfuitje of familieuitje organiseren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij denken graag mee als in mogelijke opstaplocaties en mogelijkheden van aanvullende programma’s. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Back to top