Opstapplaatsen

Opstapplaatsen door heel Nederland. Opstijgen uit eigen je woonplaats met onze priveballonvaarten. Wij hanteren All-in prijzen. Geen verrassingen achteraf.

Voor een leuke belevenis zit je natuurlijk liever urenlang in de wolken, dan in je auto. Daarom hebben wij het grootste aantal opstaplocaties van heel Nederland. Zo zitten we dus altijd bij je in de buurt. Ben je juist op zoek naar de allermooiste vlucht, ongeacht de locatie? Dan adviseren wij altijd midden-Nederland bijvoorbeeld Arnhem, Amersfoort of Apeldoorn. Hier vind je namelijk het meest afwisselende landschap van Nederland. Zweef geruisloos over steden met indrukwekkende infrastructuur en prachtige omringende landschappen, zoals het Markermeer.

Spot wilde zwijnen en reeën boven de Utrechtse heuvelrug en de Veluwe. En sluit de dag af met een ondergaande zon die de rivieren prachtig goud op laat lichten. Dat maakt het ritje naar deze steden dubbel en dwars waard!

En boek je een privé-ballonvaart, dan kun je opstijgen vanaf een zelf gekozen plek. Wij hebben al genoeg aan een veld van 80 x 80 meter, zonder obstakels (hoogspanning, lichtmasten etc.) Toestemming van de eigenaar is de enige vereiste. Neem voor deze optie contact op met onze planning. Zij informeren je over alle details en welke locatie kan, en welke niet. Bovendien helpen we je bij het verkrijgen van toestemming voor de door jouw gewenste locatie.


Back to top