Privé ballonvaart

Boek een privé ballonvaart en geniet samen met alleen jullie dierbaren van een prachtig avontuur in de lucht.

Wij zijn DE specialist in het organiseren van privé ballonvaarten. Door onze ruime ervaring en persoonlijke aanpak onderscheiden wij ons in de markt. Bij ons staat altijd de beleving van de passagiers voorop. We kijken samen naar jullie wensen en zetten graag die extra stap om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Vertel ons welke omgeving jullie graag willen zien en wij organiseren een ballonvaart op maat. Zelfs vanuit jullie eigen achtertuin, als die groot genoeg is tenminste. Voor ieder gezelschap hebben wij wel een passende ballonmand. Meerdere ballonnen tegelijk inzetten kan ook. Zo organiseren wij jouw eigen ballonevenement. Hoe leuk is dat?!

Graag adviseren wij over de mooiste routes en opstijglocaties. Onze piloten zijn pioniers in de lucht en delen graag hun bevindingen. En met ruim 25 jaar expertise op zak, kun je dat prima aan ons overlaten.

Kijk ook even in ons gastenboek om de reviews te lezen van andere passagiers. Zij gingen jullie voor.

Ad Riemslag uit Hilversum:

“Een onvergetelijke ervaring in de lucht. Na een mooie priveballonvaart met een perfecte landing werd het avontuur in stijl afgesloten met een glas heerlijke champagne”

 

Na een veiligheidsbriefing maken jullie de ballon samen gereed voor vertrek. Daarna genieten jullie eerste rang van het geruisloze opstijgen. Het enig wat je hoort zijn de branders en de oorverdovende stilte. Voor je het weet zweven jullie al hoog boven de boomtoppen en kan het grote ontspannen beginnen. Waar jullie exact heen varen bepaalt alleen de wind. Dat maakt het nog iets spannender. Jullie genieten van schitterende vergezichten en landschappen. Glaasje champagne aan boord? Het kan allemaal. Omdat de ballon speciaal voor jullie is gereserveerd, zijn speciale verzoekjes / ideeën altijd welkom. Het is helemaal jullie dag. En wij maken het zo persoonlijk mogelijk.

Na minimaal 1 uur zet je piloot de landing in. Samen bergen jullie de ballon weer op. Na de traditionele champagnedoop brengt het team jullie weer terug naar de opstijglocatie. En eenmaal thuis genieten jullie zeker weten nog lang na van dit prachtige avontuur.

Een verrassing, verjaardag, speciale gelegenheid of een gezellig uitje? Laat het ons weten want wij denken graag met jullie mee om de privé ballonvaart nog persoonlijker te maken. Dus kom maar op met die ideeën! “The sky is the limit”.

Vouchers privé ballonvaart inclusief:

➡ Priveballon voor jullie alleen
➡ Eigen opstijglocatie
➡ Enthousiaste begeleiding
➡ Ballonvaart van min 1 uur
➡ Inclusief vervoer terug
➡ Champagnedoop in het veld
➡ Luchtdoopcertificaat
➡ WA-verzekering
➡ GEEN verborgen kosten
➡ Incl. boekingskosten
➡ Incl. annuleringsregeling
➡ Incl. vergunningen
➡ Geldigheidsduur van 5 jaar
➡ Vrij op naam en overdraagbaar

Wij verwelkomen jullie graag aan boord van ons volgende avontuur!

Heb je vragen? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 20:00 uur.

Back to top