Priveballonvaart

Een priveballonvaart helemaal voor jullie zelf? Samen genieten met alleen jullie dierbaren en zelf de opstijglocatie bepalen? Wij zijn DE specialist om voor jullie een onvergetelijke priveballonvaart in de lucht te organiseren. Vertel ons welke omgeving jullie graag willen zien of waar jullie graag willen opstijgen en wij regelen het! Zelfs vanuit jullie eigen achtertuin, als die groot genoeg is tenminste  😀 . Voor ieder gezelschap hebben wij wel een passende ballonmand en mocht je met een grote groep willen ballonvaren, dan kunnen wij meerdere heteluchtballonnen tegelijk inzetten. Zo organiseren wij jouw eigen ballonevenement. Hoe leuk is dat?!

Omdat de windrichting onze route bepaalt is het ook mogelijk om samen met de piloot aan de hand van de windrichting de opstijglocatie van de priveballonvaart te bepalen. Wij adviseren jullie graag over de mooiste routes of opstijglocaties. Onze piloten zijn pioniers in de lucht en delen graag hun bevindingen. En met ruim 25 jaar expertise op zak, kun je dat prima aan ons overlaten.

Een priveballonvaart op maat noemen wij dat!

Ad Riemslag uit Hilversum:

“Een onvergetelijke ervaring in de lucht. Na een mooie priveballonvaart met een perfecte landing werd het avontuur in stijl afgesloten met een glas heerlijke champagne”

 

Een verrassing, aanzoek, speciale gelegenheid of een gezellig uitje? Laat het ons weten want wij denken graag met jullie mee om de priveballonvaart nog persoonlijker te maken. Wij luisteren graag naar jullie wensen en ideeën en houden van een uitdaging, dus kom maar op! “The sky is the limit”.

Vouchers priveballonvaart inclusief:

➡ Priveballon voor jullie alleen
➡ Eigen opstijglocatie
➡ Enthousiaste begeleiding
➡ Ballonvaart van min 1 uur
➡ Inclusief vervoer terug
➡ Champagnedoop in het veld
➡ Luchtdoopcertificaat
➡ WA-verzekering
➡ GEEN verborgen kosten
➡ Incl. boekingskosten
➡ Incl. annuleringsregeling
➡ Incl. vergunningen
➡ Geen geldigheidsduur
➡ Vrij op naam en overdraagbaar

Wij verwelkomen je graag aan boord van ons volgende avontuur!

Heb je vragen? Neem dan contact op. We vertellen je graag meer. Onze medewerkers zijn dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 20:00 uur.

Back to top